От година и половина ви обясняваме, че от дерогацията печели само

...
От година и половина ви обясняваме, че от дерогацията печели само
Коментари Харесай

Делян Добрев: От дерогацията печели само режимът в Кремъл, а сметката я плащаме ние

От година и половина ви обясняваме, че от дерогацията печели единствено и само режимът в Кремъл, а сметката я заплаща българинът. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев от парламентарната естрада.

Днес това ви го споделиха и „ Политико “ и това внезапно стана вест - само че това не е вест. „ Политико “ ви сподели, че средствата единствено за последните шест месеца, които са изтекли от джоба на българския консуматор към режима на Путин, са задоволителни да финансират паравоенната организация Вагнер в продължение на една година.

Само за шест месеца “Лукойл ” от проходите, които събира от българския консуматор, финансира групировката “Вагнер ” за една година. От дерогацията печели единствено Кремъл и никой различен, акцентира Добрев от трибуната.

„ Към момента има 12 страни в Европейски Съюз, в който бензинът в по-евтин в сравнение с е в България. Това е доказателство, че цялата дерогация отиват в интерес на Русия ”, добави Добрев.

По времето на ГЕРБ се е купувал съветски нефт, само че в последните две години на кабинета и преди войната делът на съветския нефт в рафинерията е бил сред 48%-52%. От началото на войната този дял стана 94%, добави още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР